Ciuperci in Sos de Parmezan

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 200 ml smantana dulce
  • 50 gr unt
  • 200 gr parmezan
  • un ardei iute la otet (eu am avut ardei iute tocat la otet)
  • 150 ml apa
  • o lingurita busuioc uscat
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se spala bine si se taie cubulete micute, palarioara acestora cat si piciorusul. Se calesc intr-o tigaie cu untul, dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba pana ce se patrund bine. Daca nu au fiert si apa a scazut se mai adauga putina apa.

Se adauga busuiocul si se condimenteaza dupa gust cu sarea si piperul. Se amesteca bine dupa care se adauga smantana.

Dupa ce se omogenizeaza compozitia se adauga ardeiul iute taiat marunt.
La sfarsit se adauga parmezanul ras si se amesteca bine. Se mai lasa putin pe foc dupa care se opreste focul.
Se servesc calde ca si garnitura.
Eu le-am servit langa pieptul de curcan impletit.
Pofta buna!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mere si nuci

Această rețetă delicioasă îmi aduce aminte de bunicuța mea dragă, care ne făcea un chec cu mere si nuci absolut...

Desert prajitura cu mere si nuci
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj