Legumele congelate le calim cateva minute pe 2 linguri unt topit apoi le adaugam la orezul fiert. Condimentam cu sare, piper dupa gust adaugam si patrunjelul tocat si oul crud.
Formam chiftelute nici prea mari, nici prea mici si le prajim in ulei incins. Cand sunt frumos rumenite le scoatem pe srvet de hartie sa se stoarca de surplusul de ulei si le folosim ca si garnitura langa diverse fripturi.
Azi m-am gandit sa fac niste cartofi noi alaturi de niste chiftelute delicioase de vita. Reteta video pas cu pas o gasesti...
Chiftele cu cartofi noiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj