Chiftelute Din Orez

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr orez fiert
  • 200 gr amestec de legume mexicane congelat
  • 2 linguri unt (rama )
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 ou crud
  • cateva frunze patrunjel verde tocat
  • ulei pentru copt chiftelele

Mod de preparare

Legumele congelate le calim cateva minute pe 2 linguri unt topit apoi le adaugam la orezul fiert. Condimentam cu sare, piper dupa gust adaugam si patrunjelul tocat si oul crud.

Formam chiftelute nici prea mari, nici prea mici si le prajim in ulei incins. Cand sunt frumos rumenite le scoatem pe srvet de hartie sa se stoarca de surplusul de ulei si le folosim ca si garnitura langa diverse fripturi.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...