Cartofi Surpriza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi fierti
  • 200 gr branza de vaci
  • 1 ou
  • 50 gr unt
  • 1/2 lingura de faina
  • 100 gr smantana
  • piper
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu un ou batut, putina sare si piper, cateva frunze de verdeata tocata marunt si un varf de cutit de unt.

Catofii fierti din timp, se scobesc in lung, se umple cu aceasta compozitie.

Separat se prepara un sos din unt, faina si smantana si se pune intr-o tigaie putin mai mare.

Se pun cartofii umpluti in acest sos si se lasa sa dea cateva clocote la foc mic.
Se poate servi cu friptura.
Pofta puna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Foietaj de casa cu branza sarata

Se prepara rapid si este foarte foarte gustos, mai ales fierbinte....asa ca am sa va invit sa-l incercati...merge perfect cu...

Foietaj de casa cu branza sarata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj