- Cartofii se curata de coaja, se spala si se fierb in apa cu sare.
- Cartofii fierti se trec prin presa de cartofi sau prin sita.
- Se amesteca intr-un bol cartofii pregatiti anterior, faina, untul, cascavalul si ouale. Se adauga sare dupa preferinte.
- Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt.
- Cu ajutorul posului se formeaza in tava diferite forme din compozitia pregatita anterior.
- Se coc cateva minute in cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor.
Sursa reteta: Nicolae Olexiuc - ”1800 retete culinare practice”.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti