Rulada Din Piept de Pui (Umpluta)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 piepti de pui
  • mustar
  • castraveti murati
  • cascaval (optional, eu pun ptr ca ii da un gust mai bun sosului din tava)
  • carnaciori mici sau sferturi de carnati mai mari
  • sare, piper dupa gust
  • scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega, dar e mai mult de lucru)
  • untura de pus in tava (ulei)
  • usturoi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui pe jumatate, dar nu de tot (asta numai in cazul in care este prea gros), se bate cu batatorul de carne pana ii dam grosimea care o dorim, decupam frumos pe la margini ca sa aibe o forma frumoasa si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper punem la o margine cate un sfert de castravete murat (sau varza acra fideluta), cascavalul taiat (daca folositi), carnaciorii si apoi rulati.

Impungeti scobitori ca se tineti unite marginile ruladei si se aseaza in tava cu untura gata pregatita. Se pun la cuptor acoperite, se coc circe 45 de minute sau mai putin (eu le-am tinut jumate de ora).

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.