Rulada Din Piept de Pui (Umpluta)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 piepti de pui
  • mustar
  • castraveti murati
  • cascaval (optional, eu pun ptr ca ii da un gust mai bun sosului din tava)
  • carnaciori mici sau sferturi de carnati mai mari
  • sare, piper dupa gust
  • scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega, dar e mai mult de lucru)
  • untura de pus in tava (ulei)
  • usturoi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui pe jumatate, dar nu de tot (asta numai in cazul in care este prea gros), se bate cu batatorul de carne pana ii dam grosimea care o dorim, decupam frumos pe la margini ca sa aibe o forma frumoasa si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper punem la o margine cate un sfert de castravete murat (sau varza acra fideluta), cascavalul taiat (daca folositi), carnaciorii si apoi rulati.

Impungeti scobitori ca se tineti unite marginile ruladei si se aseaza in tava cu untura gata pregatita. Se pun la cuptor acoperite, se coc circe 45 de minute sau mai putin (eu le-am tinut jumate de ora).

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...