Pulpe de Pui Umplute

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg pulpe de pui (inferioara +superioara) 200 gr mozzarela
  • carnati oltenesti in functie de cate pulpe sunt
  • sare si piper se pun dupa gust
  • oregano
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • scobitori
  • Cantitatile pot varia in functie de fiecare! ! !

Mod de preparare

Pulpele se dezoseaza cu grija, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Se pune mozzarela rasa de-a lungul pulpei dupa care o bucatica carnat cat sa nu depaseasca pulpa. Se unesc capetele cu grija reconstituind forma pulpei. Acestea se prind cu scobitori. Pulpele astfel obtinute se aseaza intr-o tava se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust. Se adauga in tava ceapa taiata in patru, uleiul si apa cat sa depaseasca putin pulpele.
Tava se pune in cuptor la foc potrivit, iar cand sunt aproape gata se scot scobitorile si se intorc pe cealalta parte, se mai lasa putin pana ce se rumenesc si se servesc cu garnitura dorita.
Pofta buna!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Macarons

Sper sa va fie de ajutor explicatiile mele, sa preparati, pentru Revelion sau alta masa festiva, fara nici un fel de probleme...

Macarons
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj