Spalam pulpele, eu le-am si parlit putin la flacara sa se duca puful de pe ele, le-am condimentat cu o jumatate de ora inainte.
Neavand un vas emailat cu capac pe care sa il pot baga la cuptor, eu am incercat pulpele sa le fac in vas Jena.
Am pus intr-un vas cam trei sferturi cu apa, am pus capacul invers pe vas, am asezat pulpele condimentate in capac, am stropit cu ulei si le-am lasat cca 45 minute in cuptor intorcandu-le doar o data pe partea cealalta.
S-au rumenit atat de frumos si carnea pur si simplu se topeste in gura, . . . le-am servit cu piure de cartofi si salata de sezon.
Pofta buna!
Torturile rapide cu blat de biscuiti se potrivesc cel mai bine temperaturilor de afara in opinia mea,daca mai tinem cont si...
Tort de prune cu mentaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj