Pulpe de pui la capac

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe pui (dar putem face si ceafa de porc )
  • rama, unt
  • maghiran
  • 2-3 catei usturoi (facultativ)
  • sare sau delikat

Mod de preparare

Se codimenteza pulpele cu delikat si maghiran (eu am pus si un pic de busuioc pe ele ).

In cazul in care nu aveti cratita ca a mea puteti folosi un capac mai mare de la o cratita.

Se unge capacul cu rama , se aseaza pe el pulpele codimentate si totul se aseaza peste cratita in care am pus in prealabil apa. Se aseaza pe langa pulpe usturoiul feliat si se da la cuptor. Se lasa pana pulpele devin aurii si furculita intra in ele usor.
Se servesc cu cartofi pai si mujdei de usturoi .

Reteta este banala dar pulpele astfel prajite sunt delicioase.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...