Se taie marunt ceapa verde, patrunjelul, 4 catei de usturoi, ficatelul, le amestecam cu 2 linguri ulei, (delikat), sare si piper dupa gust. Spalam pulpele, le desprindem cu grija pielea, dar nu de tot si introducem cu grija amestecul de verdeturi si ficatel apoi intindem pielea la loc si o prindem cu scobitori.
Le asezam intr-o tava de friptura, apoi curatam ceapa rosie, morcovii si usturoiul ramas. Ceapa si morcovii ii taiem rondele mai groase, usturoiul mai marunt le asezam pe langa pulpe. Turnam uleiul, 2 pahare apa si o dam la cuptor 30 min. Dupa ce a scazut adaugam vinul alb si o mai dam la cuptor ptr. 15-20 min. La final presaram busuioc.
Se poate servi ca garnitura de orez cu smantana la cuptor, dar asta e o alta reteta, pe care o scriu imediat.
"Aluaturi de casa" La noi in casa sunt foarte iubite quiche-urile si tartele sarate in diverse combinatii! Daca am...
Tarta cu dovlecei si branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.