pulpe de pui cu sos caramel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pulpe pui
  • 100 g zahar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1/2 lingurita amidon alimentar
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • o legatura ceapa verde
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui se curata,se spala,se lasa sa se zvante,apoi se taie in doua si se rumenesc in ulei incins.Separat,se caramelizeaza zaharul si se adauga pasta de tomate dizolvata in 4 linguri de apa calda si zeama de lamaie.Se amesteca bine,iar daca mai este nevoie,se mai pune putina apa calda.
Cand sosul incepe sa fiarba,se pune amidonul dizolvat intr-o lingura de apa calda si se amesteca enegic.
Sosul obtinut se toarna imediat peste pulpe,iar deasupra se presara ceapa verde tocata,lasandu-se pe foc timp de 15 minute.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii

A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj