Pulpe de curcan la cuptor

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 pulpe de curcan
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita piper
  • rozmarin
  • cimbrisor
  • 1 foaie de dafin
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • 50 ml ulei de masline
  • 300 ml lapte
  • 300 ml apa
  • 100 ml vin
  • 3 catei usturoi

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam condimentele cu apa,vinul si laptele,adaugam pulpele spalate.


Dam vasul pana a 2 zi la frigider(sau cateva ore)


In tava unsa cu ulei adaugam pulpele si lichid cu care le-am condimentat (fara sa le acoperim cu apa)usturoiul tocat.


Dam la cuptorul incalzit cca 60 min pana ce se rumenesc frumos.


Eu in apa care a ramas am adaugat cartofi si am adaugat intr-o tava la cuptor.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.