Pulpe de curcan la cuptor

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 pulpe de curcan
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita piper
  • rozmarin
  • cimbrisor
  • 1 foaie de dafin
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • 50 ml ulei de masline
  • 300 ml lapte
  • 300 ml apa
  • 100 ml vin
  • 3 catei usturoi

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam condimentele cu apa,vinul si laptele,adaugam pulpele spalate.


Dam vasul pana a 2 zi la frigider(sau cateva ore)


In tava unsa cu ulei adaugam pulpele si lichid cu care le-am condimentat (fara sa le acoperim cu apa)usturoiul tocat.


Dam la cuptorul incalzit cca 60 min pana ce se rumenesc frumos.


Eu in apa care a ramas am adaugat cartofi si am adaugat intr-o tava la cuptor.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.