Scoateti folia de pui, scoateti maruntaiele si clatiti-i sub apa rece, pentru a scapa de stratul de gheata. Uscati-i cu servete de hartie. Puneti-i in polita inferioara, cu pieptul in jos si pulverizati cu ulei, asezonand dupa dorinta.
Gatiti-i la 240 grade c timp de 30-40 minute. Intoarceti-i cu partea dinspre interior spre exterior. Acest pas este foarte important. Daca nu intelegeti, iata un exemplu: tineti mainile in fata dvs cu degetele mari impreunate.
Acum intoarceti mainile astfel incat degetele mari sa ajunga in exterior. Asa trebuie sa intoarceti si puiul, astfel incat partea care a fost spre interiorul cuptorului sa fie acum spre exterior.
Pulverizati ulei, asezonati si mai dati la cuptor inca 30-40 minute sau pana cand temperatura interna ajunge la 80 grade c.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Chiar de e cald afara, o supa usoara de pui tot merge, nu-i asa?
Supa de pui cu taiteiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.