Mai intai curatam si spalam puiul si il lasam la scurs. Il condimentam bine in interior si exterior cu condimentele de la fuchs, si il lasam la frigider (intr-un vas acoperit) 3-4 ore. Se umple o sticla cu apa si se introduce in puiul condimentat. Se aseaza cu puiul intr-o tava in care am pus vinul, usturoiul zdrobit si foaia de dafin. Dam tava la cuptorul incalzit, la foc mediu pentru cca 2 ore. Mai adugam vin in tava cand scade, sau apa .Din cand in cand scoatem puiul si turnam peste el, cu lingura, zeama din tava. Cand este gata, se lasa puiul sa se racoreasca putin si apoi se scoate de pe sticla. Vom avea un pui gustos si fraged. Se poate servi cu diverse garnituri si salate. Pofta buna!
Se fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti