Pui Muntenesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui potrivit de mare
  • 4 rosii
  • o lingura delikat
  • 25 ml ulei
  • un catel de usturoi
  • o foaie de dafin

Mod de preparare

Puiul se spala bine, dupa care se aseaza intr-o cratita si se adauga apa, astfel incat sa fiarba innabusit timp de 20-25 minute.

Spre sfarsitul fierberii, se pun rosiile decojite, taiate sau intregi (eu le-am pus intregi). Se lasa totul la foc mic, pt. 10 minute si se pune usturoiul pisat. Se mai toarna putina apa, cat este necesar, se adauga foaia de dafin, apoi delikatul.

Se mai lasa sa fiarba 5 minute, dupa care se poate servi.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.