Pui la Teflon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui dezosat - piept sau pulpa
  • sare
  • piper
  • curry
  • vegeta
  • smantana
  • marar
  • ulei de masline
  • castravete verde
  • lamaie - 3 felii
  • usturoi crud

Mod de preparare

Se pune la incins pe plita vasul teflon pana incepe sa emane caldura puternica- trebuie sa fie bine incins, apoi se adauga carnea de pui, unsa cu ulei de masline, vegeta si curry.

Se lasa la fript pe ambele parti pana se rumeneste, a nu se da focul prea tare la inceput, pentru a se patrunde bine.

Separat se prepara un sos rece din smantana, ulei de masline- 1 lingura, si 1-2 castraveti cruzi taiati in cubulete, peste la care se adauga piper si 2 felii de lamaie taiate cubulete, 1/ 2 catei de usturoi crud.

Cand este gata friptura se scoate pe un platou, se adauga sosul rece.
Friptura se serveste calda cu sosul rece, merge cu vin rosu sec.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec din albusuri cu capsuni si cocos

S-a deschis sezonul căpșunilor, așa că nu puteam rata acest desert delicios! 😉 P.S. Am și eu un ghiveci cu căpșuni...

Desert chec din albusuri cu capsuni si cocos
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj