Pui cu bere

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • o sticla bere neagra
  • stafide
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpele spalate se aseaza intr-un vas al carui fund sa-l acopere. Se sareaza se pipereaza si se toarna desupra sticla de bere neagra. Se presara un pumn de stafide si se da la cuptor la foc mediu. Din cand in cand pulpele se mai stropesc cu berea din vas. Se scoate cand berea a scazut.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri Bratislava

Aveam in plan de mult timp aceste cornuri si iata ca le-a venit randul. M-am inspirat de la Gaby_d (multumesc pentru reteta...

Desert cornuri Bratislava
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj