Se amesteca ingredientele pentru marinada, apoi se toarna intr-o tava in care am asezat prepelitele. Tava sa fie mai inalta si mai mica astfel incat marinada sa acopere prepelitele. Se acopera cu capac sau folie si se lasa in frigider de seara pana a 2 zi.
Se scurge cam jumatate din marinada intr-un pahar, apoi se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor cca. 50-60 de minute pana se inmoaie bine carnea.
Legumele se fierb cca. 10 minute in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece. Se scurg bine si se pun intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline, se presara sare, piper, se asaza si prepelitele scoase din tava in care s-au inmuiat la cuptor si se mai dau cca 15 minute, pana ce prepelitele se rumenesc alaturi de legume.
Pentru pachetelul vesel
Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosiiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj