Se scoate pielea de pe piept, se dezoseaza dupa caz, se taie in felii subtiri potrivite. Ceapa, usturoiul, ardeiul, frunzele, rosia, toate se taie in felii mai subtiri, dar nu prea tare se amesteca cu 4 linguri de ulei si jumate de cana de apa, toate se amesteca bine; in aceasta compozitie se adauga pieptul de pui condimentat astfel incat compozitia sa treaca peste el, iar intre bucatile de carne sa existe acele legume, acel amestec.
Se lasa la marinat 30 min, dupa care se scoate din marinata si se pune pe gratarul incins la prajit se lasa pana se inmoaie si se rumeneste putin dupa plac.
Se poate servi cu cartofi prajiti.
Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...
Cosulete cu cirese și crema de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.