Piept de Pui Marinat in Lapte

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 bucati piept pui dezosat
  • 4-5 catei usturoi
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper alb macinat

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii pe lungime. Feliile sa nu fie nici prea groase nici prea subtiri. Intr-un vas se zdrobesc cateii de usturoi peste care se adauga laptele rece. In acest "bait" punem la fragezit bucatile de piept si dam totul la rece pentru circa 3 ore (daca lasati de pe o zi la alta e si mai bine. Lapte adaugam cat sa acopere carnea).

Se pune intr-o tigaie 1 lingurita unt (sau se poate folosi 2-3 linguri ulei) si cand s-a incins punem feliile de piept la prajit. Le prajim la foc iute si cand sunt gata le asezam pe farfurie unde le vom condimenta dupa gust cu sare si piper alb macinat.

Se serveste cu garnitura de cartofi pai, legume sotate etc.

Pofta Buna!!!


Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Desert melci cu nuca din aluat de cozonac

Imi pregatisem aluatul cu gandul de a face cozonaci dar pe ultima suta de metri m-am razgandit pe jumatate, ca sa zic asa, si...

Desert melci cu nuca din aluat de cozonac
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.