Taiati cu un cutit fiecare bucata de piept de pui, pe lungimea lui, in felii transversale cu o grosime de cca 1,5 cm, avand grija ca taieturile sa nu sectioneze pana jos bucata de piept.
Condimentati cu sare si piper proaspat macinat, dupa gust.
Dati la rece.
Intre timp, curatati de codite si spalati baby spanacul. Puneti la scurs si zvantati-l.
Separat, incingeti intr-un vas uleiul de masline, adaugati spanacul si sotati-l pana se inmoaie, amestecand des.
Dati deoparte, adaugati imediat branza ricotta si amestecati energic pana obtineti o compozitie ca de crema.
Repartizati-o intre feliile transversale ale pieptului de pui.
Transferati bucatile de piept de pui intr-o tava tapetata cu foaie de copt.
Presarati deasupra cu cascavalul Cheddar ras, apoi cu boia afumata.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 20-25 min, la 200 grade C sau pana ce carnea este facuta si cascavalul frumos rumenit.
Serviti feliat cat este cald.
Placinte Ardelenesti, reteta traditionala umplute cu varza sau branza Aceste placinte se fac in mod traditional dintr-un...
Placinte Ardelenesti, reteta traditionala umplute cu varza sau branzaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura