Piept de Curcan la Gratar cu Chutney de Caise

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file piept de curcan – 200 g
  • sare si piper dupa gust
  • amestec de verdeturi uscate- ½ lingurita
  • ulei - 1 lingura
  • vin alb – 50 ml
  • crengute de cimbru – 2 fire
  • chutney de caise – 2 linguri

Mod de preparare

Condimenteaza dupa gust fileul de curcan si incinge bine o tigaie gril
Frige carnea pe ambele parti, apoi transfer-o intr-o tigaie, adauga vinul, uleiul si putina apa, crengutele de cimbru si pune la cuptor pentru 10 minute, la 180 de grade
Serveste friptura de curcan cu chutney-ul de caise (vezi modul de preparare aici: http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/fripturi/piept-de-curcan-la-gratar-cu-chutney-de-caise-9500/ )

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu branzeturi si seminte

Sa le spunem briose foarte gustoase si usor mai dietetice.....merita probate.

Briose cu branzeturi si seminte
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura