Curăţaţi şi pisaţi usturoiul. Spălaţi şi tocaţi cimbrul verde. Pisaţi pe un tocător, cu un făcăleţ, fulgii de porumb.
Amestecaţi într-un recipient fulgii pisaţi cu cimbrul, adăugaţi usturoi, boia iute, oregano, ghimbir, sumac, susan, măghiran, cardamom, piper roşu, piper negru, sare.
Îmbrăcaţi pieptul de curcan în mixul de condimente şi îl puneţi la cuptor, într-un vas de yena, acoperit cu capac, la 180 de grade Celsius, pentru 50 de minute.
Dacă nu ţineţi acoperit pieptul de curcan, în cuptor, îl ungeţi cu 100 de grame de unt, apoi îl daţi prin amestecul de condimente, altfel el devine uscat.
Poftă bună!
Initial dovleacul trebuia sa fie reteta lui Adnia de dovleac umplut cu carne...dar cum nu am avut carne de vitel si am dat...
Aripi picante cu garnitura de dovleac coptMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti