Am desfacut pielita de la carnati, am inceput a framanta foarte bine, adaugand din cand in cand zeama facuta mai sus, fiarta mai intai. bicarbonatul, sare dupa gust, usturoiul pisat
Am framantat cam 10 minute si esential pentru mici (asta am citit-o) intr-o reteta pe internet, ca aluatul sa-l adunam si sa-l trantim in vas, ca la aluatul de paine sau ca la cozonac, intrandu-i mai mult lichid si devenind mai pufosi fara sa se stranga la copt.
Am facut mici si dupa i-am uns cu o pensula pe o parte si pe alta cu ulei.
I-am copt in tava speciala de friptura, dar aici mai sunt mici secrete la copt.
Cand coacem micii in tava pe aragaz ca sa-i dea gustul cat mai apropiat de cei facuti la gratar e bine sa-i coacem la foc mic si din cand in cand si sa-i ungem cu zeama de mai sus ca sa nu se usuce.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.