Iepure aromat la slow cooker Crock-Pot

Portii
4
Timp pregatire
150 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 iepure, partea din spate
  • 1 lgt sare
  • 5 lg ulei de masline
  • 100 ml vin rosu
  • 1 lgt oregano
  • 1 lgt rozmarin
  • 1 ltg chilli
  • 1 lgt piper boabe negru
  • 6 fire de usturoi verde tocate

Mod de preparare

Speli carnea si o portionezi.
Adaugi toate condimentele si ierburile aromatice in uleiul de masline si omogenizezi pana cand se zdrobesc bine. Torni vinul si apoi pui carnea la marinat in acest sos pentru 2 ore, la rece.

Rastorni totul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, setezi modalitatea de gatire "high" , fixezi timpul la 4 ore si...gata! Astepti ca totul sa se gateasca incet, iar tu iti petreci timpul alaturi de cei dragi. Noi am fost in parc la alergat/jucat/plimbat si am profitat de vremea frumoasa de afara.

Cand am ajuns acasa am pregatit doar legumele si am savurat pranzul.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...