Friptura de pui cu gutui la cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 5 cartofi potriviti
  • 1 gutuie
  • 1 ceapa potrivita
  • Sare, delicat
  • 30 ml de ulei

Mod de preparare

Curatam cartofii, ceapa si taiem rondele. Gutuia o taiem felii subtiri de max. 1 cm. Ordinea in tava: punem mai intai cartofii, urmati de ceapa, pulpele de pui, gutuile. Codimentam dupa gust. Adaugam o cana de apa , acoperim cu folie de aluminiu si bagam la cuptor pentru 40 de minute. Luam folia si mai dam la cuptor inca 10-15 minute pentru a da culoare pulpelor. Nu uitam sa punem acum pulpele la suprafata!


Se serveste cu muraturi sau o salata acrisoara!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.