Friptura de pui cu cartofi la cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 6 cartofi, curatati de coaja si taiati in sferturi
  • 1 cutie de pulpa de rosii
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 capatana de usturoi
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 jumatate de ceasca de parmezan ras

Mod de preparare

Portioneaza puiul, spala bine bucatile de carne si zvanta-le cu un prosop de hartie. Intr-o tava de friptura toarna suficient ulei ca sa acopere fundul tavii. Asaza bucatile de pui si printre ele feliile de cartofi. Adauga pulpa de rosii, busuiocul, cateii de usturoi curatati, apoi condimenteaza dupa gust cu sare si piper. La sfarsit presara cascavalul ras si toarna deasupra cele 3 linguri de ulei. Coace la cuptor aproximativ o ora, la foc potrivit, pana puiul este facut. Scoate de la cuptor si presara deasupra patrunjel verde, tocat marunt.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.