Friptura de porc si piure cu morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de porc marinata de cu seara
  • (lapte, usturoi, rozmarin, ulei de masline)
  • piure: cartofi, morcovi, oregano, lapte, sare si piper

Mod de preparare

Se pune marnea marinata la cuptor.
Intre timp se prepara piureul de cartofi si morcovi la care se adauga lapte, oregano, sare si piper.
Pofta buna.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...