Friptura de Porc, cu Salvie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1,5 kg carne de porc
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat
  • -1/2 lingurita salvie uscata
  • -boia
  • -2-3 catei de usturoi, zdrobiti

Mod de preparare

Acest fel de friptura eu il gatesc in vas Zepter pentru a pastra in totalitate aromele, substantele nutritive si vitaminele, in concentratia lor naturala.

Se pune in vas carnea condimentata cu sare, piper, salvie, boia, usturoi zdrobit si se adauga apa pana la 1/3 din inaltimea carnii din vas.

Se aseaza vasul acoperit, pe o placa de azbest, la flacara cea mai mica posibila si se lasa pana ce acul indicator ajunge la zona marcata cu rosu.

Se stinge focul, iar cand acul indicator a coborat in sectiunea verde, carnea este facuta si se poate servi.

Pere posate in vin

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Varza noua calita in tuci