Acest fel de friptura eu il gatesc in vas Zepter pentru a pastra in totalitate aromele, substantele nutritive si vitaminele, in concentratia lor naturala.
Se pune in vas carnea condimentata cu sare, piper, salvie, boia, usturoi zdrobit si se adauga apa pana la 1/3 din inaltimea carnii din vas.
Se aseaza vasul acoperit, pe o placa de azbest, la flacara cea mai mica posibila si se lasa pana ce acul indicator ajunge la zona marcata cu rosu.
Se stinge focul, iar cand acul indicator a coborat in sectiunea verde, carnea este facuta si se poate servi.
Pe ultima suta de metri de post, vin cu o reteta de tarta cu ciuperci tare gustoasa. Numai buna de pregatit pentru masa de...
Tarta floare cu ciuperciEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj