Friptura de Miel cu Miere

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel (1,5 kg)
  • 8 catei de usturoi
  • cimbru uscat
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 6 linguri de miere
  • ulei

Mod de preparare

Mod de preparare:
Pulpa de miel se spala. 5 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii.
Carnea se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.

Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi.
Se piseaza toate bine, in mojar, si cu amestecul rezultat se unge bine carnea.

Se sareaza.
Se pune intr-o tava cu 1 pahar de apa si se da la cuptor pentru circa o ora.
Cand e gata, se taie felii si se serveste cu salata verde.
Cand e gata, se taie felii si se serveste cu salata verde.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.