Mod de preparare:
Pulpa de miel se spala. 5 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii.
Carnea se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.
Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi.
Se piseaza toate bine, in mojar, si cu amestecul rezultat se unge bine carnea.
Se sareaza.
Se pune intr-o tava cu 1 pahar de apa si se da la cuptor pentru circa o ora.
Cand e gata, se taie felii si se serveste cu salata verde.
Cand e gata, se taie felii si se serveste cu salata verde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.