Carnea de porc se spala bine si se taie feliute subtiri, groase de aproximativ 2 cm. Bucatelele se cresteaza usor, pot fi si bucatele mai subtiri dar aceste nu se cresteaza. Se ia pe rand cate o bucatica de carne, se condimenteaza cu sare, piper, piperul amestec, boiaua si oregano.
Dupa adaugarea fiecarui condiment pe rand, carnea se freaca foarte bine cu mana, pana ce condimentul respectiv patrunde bine in carne, dupa care se adauga urmatorul condiment.
Bucatelele de carne condimentate se aseaza pe rand, intinse bine, intr-un vas. Peste acestea se adauga curry si cateva frunze de usturoi verde taiate marunt. Operatiunea se repeta pana ce carnea se termina.
Separat se amesteca mustarul usor ca la maioneza, dupa care se toarna treptat berea.
Dupa ce se amesteca mustarul bine cu berea, iar compozitia a facut spuma, se toarna peste carnea condimentata. Incet incet se va duce berea si la fundul vasului, puteti face usoare gauri cu o lingura pe unde sa patrunda berea. Dar atentie sa nu deplasati bucatiile de carne.
Vasul cu carne se acopera cu un capac si se da la rece timp de aproximativ o zi.
Carnea se frige pe gratarul incins scoasa direct din compozitia de bere.
Friptura este foarte aromata si gustoasa si se serveste alaturi de garnitura dorita.
Pofta buna!!!
Vazusem aceasta reteta pe Instagram la Benedetta si mi-a placut tare mult ideea asa ca am pus-o in practica. Este de efect si...
Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti