Se spala fuduliile si se pun intr-un vas cu apa, sare si o lingurita de otet, cca 15 minute.
In timpul acesta se taie ceapa in patru, ardeiul bucați de 2 cm x 2 cm si rosiile in 4-6 buc.
Fuduliile, clatite si zvantate bine, se infing in tepuse, alternand cu ceapa, ardei, rosie.
Frigaruile astfel formate se pot prepara la gratar (exterior), la gril (in cuptor) sau pe plita incinsa.
Se asezoneaza cu sare, piper, cimbru sau tarhon, dupa gust!
Se pot servi cu diferite garnituri (cartofi natur, cartofi copți...) si
salate de sezon / muraturi/ castraveciori murați sau in otet / de sfecla roșie... dupa gust!
Cui ii place, cu mujdei sau mustar (cu hrean)!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti