Frigarui de miel

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muşchiuleţ de miel
  • vin
  • sare
  • piper
  • condimente pentru miel
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ceapă roşie
  • ardei gras
  • ceapă verde
  • usturoi

Mod de preparare

Carnea o spălăm şi o ştergem.

O condimentăm cu sare, piper, condimente speciale şi o punem cu foaia de dafin, ceapa tocată, vin şi apă la marinat în frigider peste noapte.

Scoatem carnea,apoi tăiem carnea în cubuleţe.

Formăm frigăruile cu carne şi legume şi rumenim pe grătarul încins.

Servim cu garnitură şi salată la alegere.

Poftă bună!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...