Cum se Dezoseaza si se Taie in Felii, Pieptul de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Indepartati pielea
    Spalati pieptul de pui, uscati cu ajutorul servetelelor absorbante si asezati-l pe un tocator.
    Prindeti pielea de la capatul mai gros al pieptului de pui si trageti-o ferm de pe carne. Aruncati pielea.
    Daca este necesar sau pieptul de pui este mare, intai taiati in jumatate apoi, indepartati pielea ca mai sus.

    Indepartati oasele
    Intoarceti pieptul de pui cu partea mai subtire inspre dumneavostra. Cu ajutorul unui cutit taiati cu grija carnea de pe oase, incepand din partea mai subtire a pieptului si folosindu-va de cealalta mana, indepartati osul pe masura ce taiati.

    Indepartati muschiul
    Folosindu-va in continuare de cutit, taiati muschiul si tendonul alb de pe piept. Pastrati-l pentru alte scopuri.

    Taiati in felii
    Folosind un cutit de bucatarie, taiati fiecare jumatate de piept de pui, in felii aproximativ egale ca grosime.

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

    Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

    Salata Caprese - simpla si delicioasa

    O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

    Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Supa de pui cu taitei

    Chiar de e cald afara, o supa usoara de pui tot merge, nu-i asa?

    Supa de pui cu taitei
    Culinar.RO

    Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

    Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

    Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
    Gustos.RO

    Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

    Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

    Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.