Cotlete de porc la cuptor cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 buc cotlete
  • 150 g sunculita taraneasca
  • 150 g cascaval
  • 2 rosii
  • 150 sunca praga
  • 1 l lapte
  • sare
  • piper
  • orez 300 g
  • legume: 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 cutie ciuperci
  • verdeata

Mod de preparare

Cotletele se tin in lapte 1 h, se scurg, se taie pe lung, se ung in interior cu unt, se sareaza, pipereaza. Se introduce in interior o feliuta sunculita, o felie sunca praga, o felie cascaval si o felie rosie. Se dau la cuptor 45-50 min. Se face un orez simplu cu legume si ciuperci.

Se servesc cu garnitura de orez, cu verdeata si cu sos de la friptura.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.