Usturoiul pisat se amesteca cu zeama de la cele 2 portocale (se poate pune si un pic de pulpa), sare si piper. Se introduc feliile de cotlet in acest sos si se lasa la macerat 3 ore. Dupa 1.5 ore se intorc feliile pe partea cealalta pt a fi patrunse bine.
Se scot, se sterg cu un servet de bucatarie si se prajesc la foc iute pe ambele parti. Nu le tineti mult, pentru ca se vor usca.
Se simte foarte fin gustul de usturoi amestecat cu gustul dulce de la portocala.
Se pot prepara cateva ciuperci champignon proaspete: se spala ciupercile si se pastreaza intregi. Intr-o tigaie se pune unt si se calesc ciupercile, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Cand incep sa se micsoreze, adaugati marar verde tocat din belsug si mai lasati cateva minute.
Este delicioasa combinatia!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.