Carnati Fripti in Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -carnati proaspeti, de buna calitate
  • -felii de usturoi, dupa gust
  • -salvie proaspata / uscata, dupa gust
  • -rozmarin, dupa gust

Mod de preparare

Rulati cat mai strans firele de carnati proaspeti sub forma de cerc.

Fixati cu ajutorul mai multor bete de frigarui, infipte in cruce prin carnati.

Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Impanati cu felii de usturoi, salvie si rozmarin, dupa gust.

Dati la cuptorul preincalzit, la foc potrivit (180 grade) pana sunt facuti si frumos rumeniti, intorcandu-i de cateva ori. Aveti grija sa nu-i prajiti / uscati prea tare.

Scoateti pe un platou.

Serviti imediat. Simpli sau alaturand garnitura si salata / muratura preferata.
O reteta tare simpla, dar deosebit de delicioasa, care confera oricarui tip de carnati un gust aparte.
Carnatii mei au fost mai grosi, dar tot i-am “tras in tepe“ si i-am impanat bine.

Pregatiti-i macar o data si veti vedea ca o sa ramaneti fani ai acestor carnati.

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de rosii cu papioane

Supa de rosii cu papioane
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura