Carnati Fripti in Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -carnati proaspeti, de buna calitate
  • -felii de usturoi, dupa gust
  • -salvie proaspata / uscata, dupa gust
  • -rozmarin, dupa gust

Mod de preparare

Rulati cat mai strans firele de carnati proaspeti sub forma de cerc.

Fixati cu ajutorul mai multor bete de frigarui, infipte in cruce prin carnati.

Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Impanati cu felii de usturoi, salvie si rozmarin, dupa gust.

Dati la cuptorul preincalzit, la foc potrivit (180 grade) pana sunt facuti si frumos rumeniti, intorcandu-i de cateva ori. Aveti grija sa nu-i prajiti / uscati prea tare.

Scoateti pe un platou.

Serviti imediat. Simpli sau alaturand garnitura si salata / muratura preferata.
O reteta tare simpla, dar deosebit de delicioasa, care confera oricarui tip de carnati un gust aparte.
Carnatii mei au fost mai grosi, dar tot i-am “tras in tepe“ si i-am impanat bine.

Pregatiti-i macar o data si veti vedea ca o sa ramaneti fani ai acestor carnati.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Piftii - racituri traditionale

Facuta acum cand a venit frigul. In "primavara" de la Craciun nu prea mergea.

Piftii - racituri traditionale
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.