`Adidasi` de porc la cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 unghii de porc
  • -2 buc ceapa de marime mijlocie
  • -5 catei de usturoi
  • -o legatura de patrunjel verde
  • - maghiran(majoranna)
  • -1 tub de crema gulyas(gulas)
  • -2 linguri mari de untura ptr prajit
  • -250 ml vin alb(demisec)
  • -1 l supa de pui sau vita (cand nu am supa o prepar din cubuletele de la Knorr)
  • -si apa la nevoie

Mod de preparare

Unghiile se spala si se curata. Se tau in doua.

Se vor unge unghiile din abundenta cu crema de gulyas si se lasa la rece 1 ora

Dupa ce am lasat la rece unghiile(macar 1 ora) le prajim in untura si adaugam ceapa taiata cubulete.

Se adauga patrunjelul tocat.usturoiul feliat, sare,si piper, dupa gust, supa, vinul,maghiranul(un praf de sare mai mare), si apa cat sa fie acoperite unghiile si se dau la cuptor

Dupa 2 ore le scoatem din cuptor
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi natur .

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.