Tort Diplomat (III)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 cani zahar
  • 1 kg frisca lichida
  • 5 plicuri gelatina
  • fructe eu am luat compot de ananas si mure tot la conserva

Mod de preparare

se pune gelatina intr-o cescuta si se acopera cu apa (poti sa o si mesteci) si o lasi sa se odihneasca pana facem celelalte;
se separa ouale si se bate albusul cu o cana de zahar spuma
se pune la frigider pana bati frisca
se pune la foc mic galbenusurile cu o cana zahar si gelatina si se amesteca pana se dizolva gelatina

se pune compozitia de pe foc in frisca si se adaoga albusutile batute si fructele

se amesteca, se pune in tavi si se da la rece

CHIAR DACA PARE O RETETA MAI DIFICILA E SUPER USOARA SI NU NECESITA MULT TIMP
nu mai spun de faptul ca iese uniform si gustoasa

Sfat: unge tavile cu ulei si se va desprinde foarte usor dar daca ai tavi care cade fundul nu o sa ai probleme!

BAFTA ! ! !
se poate opri din frisca pentru decor sau se decoreaza cum doriti

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.