merele se curata si se taie felii, se aseaza intr-o forma rotunda pe care am tapetat-o cu hartie de copt. Peste mere am adaugat zaharul, scortisoara si zaharul vanilat. Din ingredientele de mai sus am facut o compozitie de blat pe care am asezat-o peste mere. Le-am copt la cuptor la o temperatura moderata.
Dupa ce s-a copt si racit l-am rasturnat pe un platou iar deasupra am turnat crema de lapte rece. (aceasta crema se prepara astfel: se fierb toate ingredientele de mai sus la foc mic pana ce compozitia devine mai consistenta)
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.