1. Preincalziti cuptorul la 180°c. Separati ouale. Bateti albusurile spuma cu 75 g zahar. Bateti galbenusurile cu restul de zahar, apoi adaugati 2-3 linguri apa fierbinte. Amestecati fin, amidonul, praful de copt si cacaua si adaugati-le la galbenusuri. Puneti si albusurile spuma.
Turnati blatul intr-o form rotunda tapetata cu hartie de copt. Coaceti-le 30-35 min. Lasati-l sa se raceasca si taiati-l in doua pe orizontala.
2. Inmuiati gelatina. Curatati portocalele, taiati-le felioare si incalziti-le in sucul propriu. Adaugati lichiorul. Dizolvati gelatina aici. Adaugati iaurtul si lasati crema sa se raceasca. Bateti frisca si adaugati-o in cremacand aceasta incepe sa se inchege.
3. Inchideti un blat intr-un inel de tort, puneti 1/2 din crema, al doilea blat, restul de crema si ultimul blat. Dati 3 ore la rece. Topiti ciocolata in untul de cocos. Turnati-o peste tort.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.