Tort cu Cocos si Nutella

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 200 g faina
  • 200 g nuca de cocos raziuta
  • 200 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 200 g nutella

Mod de preparare

Este ideal langa cafea sau ca desert dupa pranz. Preparare: Se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga uleiul cate putin si se mixeaza in continuare cand sa incorporat uleiul se adauga faina si nuca de cocos se bate bine se pune praful de copt si laptele.

Dupa ce sa omogenizat totul se pune intr-o forma de 24 cm unsa cu unt si tapetata cu faina, se niveleaza si se pune nutella deasupra din loc in loc. Se da la cuptor la 180 grade pt 30 min, se face testul cu scobitoarea.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.