Una dintre multe varinte dupa Tiramisu reţetă originală, mult mai simpla
Crema:
Galbenusurile se amesteca bine cu 7 linguri de zahar pina se face multa spuma, se adauga mascarpone si se amesteca bine. Deoparte se bat bine albusurile cu 3 linguri de zahar, amestecati totul impreuna cu o ligura de lemn de jos in sus.
Se pregateste o tava si folosim jumate din cantitatea de piscoturi, fiecare piscot il introducem 2 secunde in cafeaua rece fara zahar, si ii asezam pe fundul tavii lipit unul de altul, deasupra punem jumate din crema, dupa mai facem un rand de piscoturi introduse in cafea,iar deasupra restul cremei.
Se presara deasupra cu cacao amara. Se lasa la frigider 3 ore inainte de servire.
Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasa. Aceasta mancare este foarte gustoasa, o combinatie intre...
Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.