Pentru cei in criza de timp, care vor sa incerce o varianta rapida a clasicei Tiramisu reţetă originală.
Se prepara 300ml cafea in care se pun cele 2 plicuri de zahar vanilat, iar dupa ce se raceste se adauga coniacul.
Se prepara crema: laptele rece se amesteca usor cu cele 3 pachete de crema Dr. Oetker., apoi se mixeaza 3-5 minute la viteza superioara. Se adauga cele 3 cutii (a cate 250 g fiecare) de mascarpone si se amesteca usor cu telul, pana la omogenizare.
Se iau piscoturile si se inmoaie in cafea pe ambele parti (foarte repede!!), dupa care se aseaza la rand intr-o tava cu margini inalte. Dupa primul strat de piscoturi, se adauga jumatate din crema, se niveleaza, apoi se adauga al doilea strat de piscoturi. Peste acest ultim strat se intinde restul de crema, iar deasupra se pudreaza cacao. Se lasa la rece cel putin o ora.
Pofta buna! :)
Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti