Tarta cu Fructe si Crema de Vanilie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 4 oua;
  • 4 linguri zahar;
  • 4 linguri faina;
  • 4 linguri ulei
  • Crema:
  • 400 ml lapte şi 40 g zahăr
  • budinca cu gust de vanilie - Dr Oetker
  • 100 ml frisca lichida
  • Ornare
  • fructe/gelatina

Mod de preparare

Freacam galbenusurile cu sarea pana devin spuma. Turnam uleiul cate putin si mixam,
Adaugam faina, amestecand usor sa nu dea inapoi.
Batem albusurile spuma cu zaharul si le includem in aluat.
Ungem tava cu unt din abundenta, turnam compozitia si o dam la cuptor, la foc potrivit.

Budinca se prepara din lapte şi 40 g zahar, cand s-a racit o amestecam usor cu frisca batuta si o intindem pe tarta.

Asezam fructele.

Pregatim pliculetul de gelatina tort-gelee cu zeama de compot sau un suc de portocale, si cu lingura turnam cu grija sa avem fructele acoperite.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.