Tarta cu Fructe si Crema de Vanilie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 4 oua;
  • 4 linguri zahar;
  • 4 linguri faina;
  • 4 linguri ulei
  • Crema:
  • 400 ml lapte şi 40 g zahăr
  • budinca cu gust de vanilie - Dr Oetker
  • 100 ml frisca lichida
  • Ornare
  • fructe/gelatina

Mod de preparare

Freacam galbenusurile cu sarea pana devin spuma. Turnam uleiul cate putin si mixam,
Adaugam faina, amestecand usor sa nu dea inapoi.
Batem albusurile spuma cu zaharul si le includem in aluat.
Ungem tava cu unt din abundenta, turnam compozitia si o dam la cuptor, la foc potrivit.

Budinca se prepara din lapte şi 40 g zahar, cand s-a racit o amestecam usor cu frisca batuta si o intindem pe tarta.

Asezam fructele.

Pregatim pliculetul de gelatina tort-gelee cu zeama de compot sau un suc de portocale, si cu lingura turnam cu grija sa avem fructele acoperite.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj