Freacam galbenusurile cu sarea pana devin spuma. Turnam uleiul cate putin si mixam,
Adaugam faina, amestecand usor sa nu dea inapoi.
Batem albusurile spuma cu zaharul si le includem in aluat.
Ungem tava cu unt din abundenta, turnam compozitia si o dam la cuptor, la foc potrivit.
Budinca se prepara din lapte şi 40 g zahar, cand s-a racit o amestecam usor cu frisca batuta si o intindem pe tarta.
Asezam fructele.
Pregatim pliculetul de gelatina tort-gelee cu zeama de compot sau un suc de portocale, si cu lingura turnam cu grija sa avem fructele acoperite.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj