Albusurile se separa de galbenuse si se bat cu mixerul pana se intaresc. Se adauga treptat cate o ligura de zahar si se bat in continuare. Se adauga galbenusurile si se mai bat putin.
In continuare se adauga aromele dupa preferinta. Faina cernuta, se amesteca prin rasturnare cu lingura si se aseaza in tava unsa si tapetata. Deasupra se aseaza fructele.
Se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 20 minute. Cand este putin rumenit deasupra este gata de scos. Cine doreste poate pune zahar pudra deasupra cat tarta este calda.
Prima oară, adică în urmă cu 22 de ani, când am văzut preparatul ăsta sincer mi-a venit să vomit :((( Cum o fi...
Caltaboși răgățeniAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.