Tarta cu Fructe

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o tava rotunda cu fundul detasabil:
  • 8 oua,
  • 8 linguri zahar tos,
  • zahar vanilat,
  • 1/2 kg fructe-curatate de samburi,
  • 2 linguri ulei,
  • 5 linguri faina de grau

Mod de preparare

Albusurile se separa de galbenuse si se bat cu mixerul pana se intaresc. Se adauga treptat cate o ligura de zahar si se bat in continuare. Se adauga galbenusurile si se mai bat putin.

In continuare se adauga aromele dupa preferinta. Faina cernuta, se amesteca prin rasturnare cu lingura si se aseaza in tava unsa si tapetata. Deasupra se aseaza fructele.

Se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 20 minute. Cand este putin rumenit deasupra este gata de scos. Cine doreste poate pune zahar pudra deasupra cat tarta este calda.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu sunca si crema de branza

Paste cu sunca si crema de branza
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj