Tarta cu Brinza si Rubaba

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 cozi de rubaba
  • 50 ml de sekt
  • 100 ml sirop de capsuni
  • 125g faina
  • 25g cacao
  • 80g unt
  • 50g zahar
  • 1 ou
  • 2 lg smintina
  • 6 foi gelatina
  • 500g mascarpone
  • 300g brinza dulce
  • 3 lg zeama de lamiie
  • 50g zahar
  • vanilie
  • 200g frisca

Mod de preparare

Sektul si siropul de capsuni se pun la incalzit, se adauga rubaba curatata si taiata bucatele, se lasa la fiert 5 minute. Pentru blat se amesteca faina, cacaua, untul, oul, smintina pina se obtine o coca sfarimicioasa, se intinde intr-o forma rotunda de tarta si se coace 20 de minute la 200 de grade. Se scoate blatul si se lasa la racit.

Gelatina se inmoaie si se amesteca cu brinza, zeama de lamiie, zaharul, vanilia, frisca. Forma de tarta se imbraca cu folie si se toarna amestecul de brinza in forma. Se lasa 3 ore la racit. Cind s-a racit se pune blatul peste tarta si se rastoarna. Se scoate folia si se serveste cu rababa mai sus preparata.
Merge decorata si cu frisca si frunze de menta pudrate cu zahar.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.