Amestecati cu un mixer branza cu smantana, zaharul, galbenusurile, vanilia. Bateti spuma albusurile si adaugati peste crema de branza.
Amestecati incet pana se incorporeaza bine totul. Spalati capsunile si taiati-le in doua. Lasati-le sa se scurga nitel pe un servet de bucatarie. Puneti foaia de aluat intr-o tava rotunda de diam. 24-26 cm. Puneti crema de branza si deasupra capsunile.
Coaceti tarta (in cuptorul deja incalzit) circa 30 minute la temperatura 180° c. In general cand se vede aluatul putin rumen, este gata.
Se lasa sa se raceasca, se presara deasupra cu zahar pudra vanilat. In loc de capsuni, se pot folosi alte fructe proaspete. Se poate servi cu sos de ciocolata, zahar ars (caramel) sau fructe deasupra.
Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti