Vişinele se spală bine şi se curăţă de sâmburi. Se pune zahărul, batonul de scorţişoară, anasonul stelat, coaja de lămâie, apa şi vişinele într-o oală la fiert, însă se păstrează câteva bucăţele de vişine pentru când supa va fi gata, pentru textură. Se dau la foc mic, din momentul în care începe să fiarbă supa se ţine pe foc mic 10-15 minute. După ce au fiert toate ingredientele, se scot afară batonul de scorţişoară, anasonul stelat şi coaja de lămâie, iar supa se dă prin blender, până ce devine o pastă. Apoi se adaugă iaurtul şi vişinele întregi rămase.
Se lasă la răcit/frigider.
Se serveşte rece.
By Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti