PASUL 1:
-zaharul tos cu cca 150 ml de apa se fierbe la bain-marie; zmeura si strugurii se spala, apoi se rup boabele de pe ciorchini
PASUL 2:
-cand siropul de zahar incepe sa se lege, se pun boabele de struguri si zmeura, se fierb impreuna 5-6 minute, apoi se indeparteaza de pe foc si se racesc
PASUL 3:
-crema mascarpone se pune intr-un vas adanc, se adauga galbenusurile si zaharul pudra si se amesteca pana devine o crema spumoasa
PASUL 4:
-se adauga si frisca, se amesteca usor, apoi in cupe sau in castronele se pun crema, fructe si sirop de zahar, apoi din nou crema si se orneaza cu fructele din sirop
Pentru acest desert trebuie un sirop putin mai gros, de aceea se recomanda ca in siropul caldut sa se dizolve un pliculet de gelatina pentru prajituri
SA AVETI POFTA! ! !
Pentru Reteta de gomboti cu prune sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, faina, ulei, oua, prune, zahar...
Reteta de gomboti cu pruneEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj