Ouale se mixeaza cu zaharul la viteza mare, minim 5 minute, se obține o compozitie cremoasa. Se adauga uleiul, treptat, amestecând pana la incorporare. De acum folosim o lingura de lemn.
Urmează faina, amestecând cu miscări largi, usoare, după fiecare lingura.
La final, adăugăm si esenta de vanilie.
Turnam amestecul in tava de la aragaz, tapetata cu hartie de copt, nivelam si dăm la cuptor, preincalzit la 175-180 grade pentru 15-20 minute(depinde de cuptorul fiecaruia ).
Când este gata, scoatem foaia pe un prosop uscat, o rulam cu tot cu hartie si o lasam să se răcească.
Dupe ce s-a racit, o ungem cu gem si o rulam strâns.
Lăsăm rulada la rece pentru câteva ore. Cine poate!!!!!☺
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti