Ouale se mixeaza cu zaharul la viteza mare, minim 5 minute, se obține o compozitie cremoasa. Se adauga uleiul, treptat, amestecând pana la incorporare. De acum folosim o lingura de lemn.
Urmează faina, amestecând cu miscări largi, usoare, după fiecare lingura.
La final, adăugăm si esenta de vanilie.
Turnam amestecul in tava de la aragaz, tapetata cu hartie de copt, nivelam si dăm la cuptor, preincalzit la 175-180 grade pentru 15-20 minute(depinde de cuptorul fiecaruia ).
Când este gata, scoatem foaia pe un prosop uscat, o rulam cu tot cu hartie si o lasam să se răcească.
Dupe ce s-a racit, o ungem cu gem si o rulam strâns.
Lăsăm rulada la rece pentru câteva ore. Cine poate!!!!!☺
Acest aperitiv suedez elegant si usor de preparat, numit Raksmorgas sau Open shrimps/prawns sandwich mi-a venit in...
Sandvis cu creveti sau Swedish shrimps sandwichEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj